Mezra Anadolu Lisesi

Vizyon: Mezra Anadolu Lisesi Olarak Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet şuuruna sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte amaç ve güç birliği yaparak ortaöğretim giriş sınavlarında en çok ve öncelikli tercih edilen, ülkemize duyarlı hoşgörülü, katılımcı milli ve manevi değerlere bağlı ve saygılı insanlara sadece insan olmalarından dolayı değer veren gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren her yıl artan sayıyla Dünyanın ve Türkiyenin en iyi üniversitelerine öğrenci gönderen, gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Milletimizin değerlerinden ve hedeflerinden yola çıkarak öğretmenlerin rehberliği ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla bilim ve teknolojinin imkânlarını kullanarak bilimde, sanatta, edebiyatta ortaya koyduğu proje ve çalışmalarla ülkemizi daha ileriye taşıma misyonunu sürekli canlı tutan bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08.00 ve 15.20